Pallontallaajat.net
Valikko
maailmanympäri pakkaaminen Uncategorized

Matkaan valmistautumista

lokakuu 16, 2016

Meidän maailmanympärimatka lähestyy kovaa vauhtia, enää 3 päivää jäljellä lähtöön. Jännittää!! Minä ja Laura lähdemme edeltä ensin Pohjois-Thaimaahan ja Sesi liittyy seuraan Bangkokissa parin viikon päästä. Lennämme Bangkokista yhdessä Filippiinien Palawan-saarelle. Kaikki hankinnat alkaa olla tehty, rinkka ja kamat lojuu lattialla valmiina pakattavaksi ja käytännön asiat alkavat olla hoidettuna. Enää olisi check listissä jäljellä muutaman lahjan sekä pikkujutun ostaminen. Vakka nyt ollaan voiton puolella, ei ole kuitenkaan ollut mitenkään ihan helppo juttu suunnitella 4,5 kk pituista reissua. Yksi vaikeimmista asioista oli miettiä, että mitä kannattaa ottaa mukaan näin pitkälle reissulle. Ihan ehdoton juttu oli laatia pakkauslista. Propsit siitä Lauralle, joka tämän taisi enimmäkseen laatia.

Pakkauslista maailmanympärimatkalle

Vaatteet

2 bikinit
10 alusvaatteet
2 rintsikat (1 normi ja 1 olkaimettomat)
2 urheilurintsikat
Pyyhe/saronki
Flipflopit
Lenkkarit
Ballerinat /muut kevyet kävelykengät
Urheilutoppi
4-5 toppia
T-paita
Pitkähihainen
Huppari/muu lämpimämpi pitkähihainen
Mekko
Hame
Urheilulegginsit
Housut
4 shortsit
3 sukat
Aurinkolasit
Sateenkestävä takki
Reppu
Kangaskassi
Pikkulaukku
Lippis

Varusteet

Linkkari/puukko
Hyttyskarkote
Raskulamppu/otsalamppu
Mikrokuitumakuupussi
Kynsisakset
Riippulukko
Lääkkeet
Ensiaputarvikkeet
Teippiä
Kajarit
Korvatulpat
Kynä
iPad
Kuulokkeet
Meikit
Aurinkorasva
Piilarit
Silmälasit

+ Tietty rahat, luottokortit, passi, ajokortti, matkustusasiakirjat, kännykkä, laturit, kamera. Näitä ei erikseen listattu, mutta taidetaan ottaa mukaan. 😀

 

image

 

Heidi

 

 

Saatat myös pitää näistä

7 Kommenttia

 • Vastaa Kristiina lokakuu 19, 2016 at 13:22

  Hyvää matkaa, olkaa varovaisia!

  • Vastaa Josie marraskuu 5, 2016 at 13:58

   Ceea ce deranjeaza este ca Herta Mueller reprezinta, intr-o anumita masura, o imagine a Romaniei in Vest. Anumnoitcismul victimist in anul de gratie 2012 e usor deplasat. Simt critic zero. Ca sa nu mai vorbim ca din punct de vedere literar mi se pare un mare bluff. Bravo Costi!

  • Vastaa autoversicherung kosten fahranfänger kosten helmikuu 5, 2017 at 21:57

   It all depends on what your goals are. Some women are fine w/ a flat tummy, while others may strive for more defined abs. You can definitely control what outcome you want. I use the truth about abs and am very happy w/ it.

  • Vastaa http://www.gamehackscheats.us/ helmikuu 14, 2017 at 17:42

   Har haft det hemska vädret här också och hållit på att frysa ihjäl medan jag varit ute på de korta promenaderna mellan hus, bil och hus. Måste ut i morgon med och jag kan tala om att jag inte längtar iväg ut igen!Ha en skön kväll inomhus!

  • Vastaa hollister online coupons maaliskuu 22, 2017 at 11:42

   I am in my mid 20′s and soon to have a kid. I needed this today to remember that even though everyone looks down on the way I’ll chose to raise my kid that I need to have confidence because I have done my research and deep down in my gut I feel this is right.And eventually the world will catch up.

  • Vastaa what do you need to register a car in ca maaliskuu 24, 2017 at 14:15

   I think this is one of the most important info for me. And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The site style is ideal, the articles is really great : D. Good job, cheers

  • Vastaa private San Pablo auto insuranxs toukokuu 1, 2017 at 23:37

   A invasão se deu pelo número de corintianos, não pelo número total de público no jogo. Ao invés de pesquisar o número total do público, pesquise o número de torcedores dos times brasileiros que foram para o mundial. Pense antes de escrever besteira.

  Vastaa