Pallontallaajat.net
Valikko
Chiang mai kohteet maailmanympäri

Street foodia Chiang Maissa

lokakuu 20, 2016

 

Tänään saavuttiin pitkän matkustuksen jälkeen Chiang maihin. Oltiin molemmat tosi poikki, kun päästiin perille. Majoituksena meillä toimii varsin kelpo majatalo, Diva Guesthouse. Yksityishuoneen täällä sai pulittamalla 4,5€/yö/hlö. Huone on toki sisustukseltaan mielenkiintoinen, mutta kuitenkin varsin siisti.

image

Majoitus 4,5€/hlö/yö.

image

Suihkujen jälkeen lähdettiin etsimään jotain sapuskaa. Autenttisina travellereina marssittiin tietenkin heti paikalliselle street food marketille. Valinnanvaraa oli sammakonkoivista erilaisiin wokeihin ja keittoihin. Paikallista väkeä riitti jonottamassa kojuista ruokaa. Melko summan mutikassa valittiin koju, jossa vaikutti olevan suhteellisen paljon paikallista väkeä syömässä. Näin yritettiin varmistaa, että ruoka olisi edes jotenkin tuoretta ja syömäkelpoista.

image

image

imageRuoka oli mitä oli… Hintaa annoksella oli noin 1€. Siihen nähden oikein maukas annos, mutta tuoreudesta emme ole edelleenkään vakuuttuneita. Merenelävät seisoivat lämpöisessä ja muutenkin annos oli niljakas. Paluumatkalla käytiin ostamassa tutut ja turvalliset Coca-colat ja Laysin sipsit iltapalaksi. Vatsan väänteitä odotellessa…

 

Laura ja Heidi

Saatat myös pitää näistä

1 Kommentti

  • Vastaa Kristiina lokakuu 21, 2016 at 16:42

    Toivottavasti kaikki hyvin, eikä reissu alkanut vatsataudilla.

  • Vastaa