Pallontallaajat.net
Valikko
Australia kohteet maailmanympäri nähtävyydet

Fraser Island

joulukuu 29, 2016

Fraser Island on noin 100 km pitkä maailman suurin hiekkasaari suunnilleen puolivälissä Australian itärannikkoa. Saari on sekä paikallisten että turistien suosima camping-kohde, jossa on upeita hiekkadyynejä, järviä ja sademetsää. Fraser Island ei kuulunut alkuperäiseen itärannikon matkasuunnitelmaamme, koska ajattelimme että reissu olisi kallis ja hankalasti sovitettavissa muihin kohteisiin. Kuulimme kuitenkin muilta reissajilta paljon hehkutusta paikasta, joten päätimme sisällyttää retken reissuumme. Päädyimme Cool Dingos -retkeen, jossa saarta kierretään isolla maasturibussilla. Vaihtoehtona olisi ollut retki, jossa ajetaan itse, mutta koska kaikki meistä eivät ole ihan parhaita kuskeja (:D) emme halunneet stressata asiaa ja lähdimme bussin mukaan.

Vietimme kaksi yötä ja kolme päivää saarella noin 15-henkisen porukan kanssa. Oli kyllä aivan älyttömän hauskat ja rentouttavat pari päivää! Meidän Tour guidemme oli ehkä maailman hauskin tyyppi, Davey, jonka jutuille nauroimme jatkuvasti vedet silmissä bussin pomppiessa kuoppaisia hiekkateitä pitkin. Uimme ja suppailimme upeissa järvissä, kävelimme sademetsässä, kelluimme joessa, ihailimme merta, kierimme uimaan suoraan hiekkadyyneiltä järveen. Iso suositus meiltä!

image

image

image

Eka käärme meidän reissulla!!! Tämäkin oli kyllä vaan merikäärme.

image

image

Meidän huikea tour guide keskellä hattu päässä 🙂

image

image

image

image

image
Heidi ja Laura

Saatat myös pitää näistä

3 Kommenttia

  • Vastaa Meidän matkassa / Monna tammikuu 29, 2017 at 21:53

    Hei Fraser Island kiinnostaisi kovasti. Minkä hintainen tuo teidän reissu mahtoi olla? Ja luuletteko että yhden päivän reissu Fraserille on huono vaihtoehto? Kiitos paljon avusta jo etukäteen. 🙂

  • Vastaa Laura tammikuu 30, 2017 at 00:19

    Moikka! En osaa yhtään sanoa paljon reissu maksoi sillä varattiin koko Aussien itärannikko yhtenä pakettina matkatoimistosta. Yhdessä päivässä ei välttämättä kauheasti ehdi näkemään, koska etäisyydet siellä on kuitenkin melko suuria ja saarelle pääseminenkin kestää jonkun aikaa. Itse suosittelisin siis vähintään kahta päivää siellä, mutta toki varmasti riippuu paljon siitä kuinka paljon haluaa laittaa siihen rahaa. Yhdessäkin päivässä varmasti näkee kivoja paikkoja! Meidän reissussa paras oli kolmas päivä

  • Vastaa